Nieuwsbrief 2018-04

Aan de leden,

Aangaande de ledenstop, deze werd dus ingevoerd vanaf 01 februari 2018.

Aan de leden 2017 (83) die nu nog steeds niet hun lidgeld hebben overgemaakt! Jullie worden vanaf 01 februari beschouwd als nieuwe leden, DUS de leden stop telt ook voor jullie!

Indien we terug verder gaan met leden werving, dan zullen we dit bekijken door de nieuwe leden enkel nog te aanvaarden  mits ze twee (02) peters hebben dewelke  reeds meer dan twee (02) jaar lid zijn in SAZ en dewelke onbesproken zijn, deze  peters zullen verantwoordelijk zijn voor de nieuwe leden aangaande hun gedrag, houding en tevens de schietbegeleiding dit tot ze hun H&S proeven achter de rug hebben.

 

Vanaf heden is het gedaan met bezoekers mee te brengen om ze eens te laten zien hoe U schiet, meestal draait dat uit dat ze snel ook eens schieten en de laatste week hebben we dit gemerkt aan de schade in de stand, dus bedankt aan hen die dit gedaan hebben.

Indien U nu nog iemand mee wilt brengen voor eens kennis te laten maken met de schietsport, neem contact op met iemand van het bestuur en wij zullen deze persoon dan wel begeleiden en een initiatie les geven, maar maak een afspraak. Gewone toeschouwer zijn dus vanaf nu ook niet meer toegestaan in de schietstand en dit dankzij de enkele die aan de meeste regels hun voeten vegen. Dus gelieve niet op het bestuur te vitten, wij proberen de club gewoon te laten draaien en in orde te blijven, het brengt niets op dat we enkele mensen gelukkig en tevreden willen houden als we daarmee de sport van ± 675 andere mensen in gevaar brengen.

 

Op zondag 25 maart houden we een wedstrijd voor de leden op de 25 meter stand dit zullen we elk jaar proberen te doen rond de datum van Edwin Pinseel overlijden. Dit jaar zal de prijs bestaan uit een Remington 597 SA karabijn met een heavy bull barrel, dit wapen word ons aangeboden door Masterarms, uiteraard moet de winnaar eerst een model 4 aanvragen voordat hij/zij het wapen in zijn/haar bezit kan hebben.

De wedstrijd gebeurd met club wapens (Buck Mark) met standaard munitie van de club en bestaat uit: 20 schoten éénhandig geschoten op 25 meter doel, omdat Edwin dit beschouwde als sportschieten.

Voor de deelname, men moet zich inschrijven op voorhand in de kantine en de dag zelf voor dat men deelneemt vijf (05) euro inleg betalen.

De eerste drie schutters (met hoogste scores) bekomen een mooie beker. Alle deelnemers (ongeacht hun punten score) komen in aanmerking voor de verloting van het karabijn.

 

Met vriendelijke groet,
    André Hoogewys
         Voorzitter