Nieuwsbrief 2018-05

Nieuwsbrief 2018-05 van 17 maart 2018

Aangaande de ledenstop, deze werd dus ingevoerd vanaf 01 februari 2018.

Ik merk dat er toch nog mensen gewoon lidgeld storten ondanks de leden stop, indien er niets afgesproken geweest is tussen ons zullen we misschien de gestorte gelden beschouwen als zijnde sponsering?! Want stortingen doen en geen papieren binnen brengen moet men niet beschouwen als zijnde ik ben lid.

Op zondag 25 maart tussen 09:00 hr en 11:30 hr houden we een wedstrijd voor de leden op de 25 meter stand dit zullen we elk jaar proberen te doen rond de datum van Edwin Pinseel overlijden. Dit jaar zal de prijs bestaan uit een Remington 597 SA karabijn met een heavy bull barrel, dit wapen word ons aangeboden door Masterarms, uiteraard moet de winnaar eerst een model 4 aanvragen voordat hij/zij het wapen in zijn/haar bezit kan hebben.

De wedstrijd gebeurd met club wapens (Buck Mark) met standaard munitie van de club en bestaat uit: 20 schoten éénhandig geschoten op 25 meter doel.

Voor de deelname, men moet zich inschrijven op voorhand in de kantine en de dag zelf voor dat men deelneemt vijf (05) euro inleg betalen.

De eerste drie schutters (met hoogste scores) bekomen een mooie beker. Alle deelnemers (ongeacht hun punten score) komen in aanmerking voor de verloting van het karabijn.

De datums van de Slugh schoot zijn:

 • 25 maart 2018, zondag

 • 19 mei 2018, zaterdag

 • 22 juli 2018, zondag

 • 23 september 2018, zondag

  De datums van de zwart kruit schoot zijn:

 • 15 april 2018 zondag

 • 10 juni 2018, zondag

 • 16 september 2018, zondag

 • 07 oktober 2018, zondag

  Vanaf heden is het gedaan met bezoekers mee te brengen om ze eens te laten zien hoe U schiet, meestal draait dat uit dat ze snel ook eens schieten en de laatste week hebben we dit gemerkt aan de schade in de stand, dus bedankt aan hen die dit gedaan hebben.

  Indien U nu nog iemand mee wilt brengen voor eens kennis te laten maken met de schietsport, neem contact op met iemand van het bestuur en wij zullen deze persoon dan wel begeleiden en een initiatie les geven, maar maak een afspraak. Gewone toeschouwer zijn dus vanaf nu ook niet meer toegestaan in de schietstand en dit dankzij de enkele die aan de meeste regels hun voeten vegen. Dus gelieve niet op het bestuur te vitten, wij proberen de club gewoon te laten draaien en in orde te blijven, het brengt niets op dat we enkele mensen gelukkig en tevreden willen houden als we daarmee de sport van ± 675 andere mensen in gevaar brengen.

  En we klagen verder, we hebben op één week tijd 3 kaders moeten vervangen op baan 6 van de 100 meter stand, ik denk dat SAZ de top schutters van België herbergt, drie kader op één en de zelfde baan kapot schieten op één week tijd………… Indien dit moedwillig gebeurd zullen we maatregelen treffen als we iemand betrappen (camera beelden tellen bij ons ook)

  Met vriendelijke groet,
  André Hoogewys
  Voorzitter