Nieuwsbrief 2018-15

Het SAZ team van bestuur en medewerkers wensen jullie allen het beste voor 2019.

 

Zondag  23 december 2018 is het de laatste dag van dit jaar open, we sluiten dan ook af met een kleine (deel 2) van de kerstschieting, dit gebeurd tussen 13:00hr en 15:00hr.

Schietstand terug open op zondag 06 januari 2019 vanaf 09:00hr

Nieuwjaars receptie op zondag 27 januari 2019 vanaf 10:00hr, deze zal dus in de 25 meter stand gebeuren, NIET in de kantine! Buiten hapjes en drankjes zal er op deze receptie ook de prijs uitreiking gebeuren van de jaar wedstrijd in de club en van de kerstschieting. Bij de verloting van de prijzen is dus de aanwezigheid vereist anders word de prijs terug verloot aan een andere deelnemer.

Wat valt er verder te melden?

De spaarkas 2018 is verwerkt, lidgelden werden overgemaakt en alle enveloppen werden gemaakt dus vraag ernaar . Indien er een leeg vakje te vinden is kan men zijn naam invullen indien men echt wil sparen voor zijn lidgeld natuurlijk.

De verwerking van de leden inschrijvingen voor 2019 is tamelijk goed verlopen, gisteren is de eerste aanmelding geweest van 649 leden ik heb ook meer dan 50 dossiers bezorgd aan FROS te Berchem.

Momenteel zijn er nog 115 leden achter met de betaling van hun lidgelden, vele zeggen ‘ik heb de betaling geprogrammeerd op 15 december’ wel gisteren (18/12/18) heb ik nog van alles verwerkt tussen 06:00hr en 10:00hr maar die laatste 115 waren er niet bij. De banken boeken het wel direct van Uw rekening doch het duurt steeds enkele dagen voor het ook verschijnt op de andere rekening. Dus volgend jaar gelieve de boeking te programmeren ergens enkele dagen voor 15 december 2019.

Nu het gros zal dus vanaf 01 januari in orde zijn qua verzekering via FROS (dit jaar dus een update naar de duurste verzekering zonder opleg van jullie) De rest zal ik pas volgend jaar ergens in januari aanmelden en kan dus spijtig genoeg niet schieten vanaf 01 januari 2019.

Er zal een lijst achter de toog liggen met de mensen die nog niet in orde zijn met het binnen brengen van hun jaarlijkse kopij van hun (geldige) Sport Schutters Licentie OF een Uittreksel van het strafregister (blanco) en natuurlijk niet in orde qua betaling. Wie niet in orde is zal niet kunnen schieten, wij moeten ook met alles in orde zijn als club.

We mogen dus ongeveer 65 nieuwe leden verwelkomen en er zijn er nog meer in aankomst, er zijn meer dan 100 infobundeltjes uitgereikt, dit wil ook zeggen dat men een beetje voorzichtig moet omgaan met deze rookies in de schietstand en het ook een beetje moet verstaan dat er aan deze mensen uitleg word gegeven (onderricht) op de vuurlijn, bedankt voor jullie begrip

Bjorn Andries is vanaf 01/01/2019 geen bestuurslid meer, Bjorn stopt om gezondheid-reden.

Er is een bestelling gedaan voor 10 nieuwe wapens, levering eerste kwartaal 2019 hoop ik.

De munitie is weerom opgeslagen, momenteel kunnen we dit nog verwerken doch bij de volgende verhoging van de inkoop prijs zullen we ook onze verkoop prijs moeten aanpassen.

Vanaf 01/01/19 zal het gebruik van de clubwapens (nog steeds gratis voor de leden) gelinkt worden aan de verkoop van onze club munitie, dus gedaan met eigen munitie (oud of nieuwe) mee te brengen en te verschieten (testen soms) in de club wapens, bedankt voor jullie begrip hiervoor.

Wie gebruik maakt van de onderhouds kamer om wapens te kuisen of iets te (de-)monteren en of uit te leggen, gelieve deze kamer te verlaten in de toestand dat men deze betreden heeft, dus houdt het opgeruimd, vergeet zeker niet om de licht schakelaar aan de buiten zijde uit te doen want aan de lichten is ook verluchting gekoppeld en onze factuur van de elektriciteit is reeds hoog genoeg.

De kantine werd in december ook geschilderd en ja reeds de eerste week nadien staan er ook weer voet afdrukken op de muur……. Bedankt hiervoor. Als men zich niet kan recht houden zonder te steunen met een voet tegen de muur, wel neem een stoel, barkruk of anders zal ik proberen om aan enkele rollators te geraken zodat jullie die kunnen gebruiken.

Verder zal er weer een ‘Edwin Pinseel schieting’ zijn rond eind maart, Masterarms doneert weer een vuurwapen in .22LR als hoofd prijs

Ik wens jullie nog prettige feestdagen en hopelijk een voorspoedig nieuwjaar en hoop jullie allen in goede gezondheid terug te zien in SAZ.

André Hoogewys

Voorzitter SAZ